Ett snabbinlägg

Nu blir det ett snabbinlägg eftersom klockan är alldeles för sent.
Jag har anlänt till min familj i Brisbane, jag kämpar och försöker komma in i deras vardag, snappa upp deras rutiner och samtidigt överleva min hemlängtan, eller bortlängtan. Jag trivs inte jättebra, än. Men jag ska ge det lite tid för att det ens ska kunna kännas bättre. Just nu känns det som att jag har ett extremt stort uppdrag framför mig, som jag inte vet om jag klarar av.

Jag kan också uppdatera om att jag för närvarande bor i en "Queenslander", vilket nästan alla hus här är. Det är ett (oftast) enplanshus, men på andra våningen, eftersom man bygger upp det från marken för att det ska komma in sval luft underifrån (eftersom Queensland är så otroligt varmt, med 4 månader vår och 8 månader sommar). Det har flera verandor/balkonger och är öppet ut lite här och var. Det har springor i golvet rakt ut i friska luften i vissa rum och det finns inte tillstymmelse till ljudisolering. Man hör alla grannarnas barn gråta som om de vore i rummet bredvid. Lite som att bo i tält..

Inte lika kul inlägg som de tidigare inte, men det reflekterar också min tid här ganska bra.

Idag blir det en bild på mina två bästaste katter som är kvar hemma i kalla Sverige. Ifall nån lixom tänkte "ooh, jag besöker lisas blogg, hon kommer säkert lägga ut bilder på söta katter" så vill jag ju inte göra den personen besviken.

Ciao Ciao, mjau mjau

Om

Min profilbild


RSS 2.0