Farmwork!?

Jag har en liten liten fråga till er som läser mig blogg troget (och alla andra som råkar hamna här ibland också!)

Känner ni någon människa som bor i Australien?
Tänk noga efter nu! En kusin? En fasters mans pappa? En grannes mormor?
 
Här kommer förklaringen.
Jag håller på att leta efter ett 2nd year visa farmwork. Vad innebär ett sådant tänker ni då. Jo det är ett jobb, på en farm (elr bara en stor property), som måste ligga "remote" i Australien. Alltså en öde gård. Där måste man jobba i 88 dagar för att kunna få ett andra års visum. Gör man inte detta så måste man åka hem när första visumet går ut. Och får inte komma tillbaka till Australien för att jobba.
Jag håller just nu på att leta efter farmwork som baaaara den. Överallt. Oturligt nog har jag ingen hästerfarenhet, vilket betyder att 70% av jobben försvinner, men som tur var så har jag barnerfarenhet vilket gör det mycket lättare att få ett Au Pair-farmwork (ett jobb i en familj som äger en gård men som mest behöver hjälp med sina barn).

Det är HÄR ni kommer in i bilden.

Om det finns någon som känner någon som känner någon som bor i Australien (inte i en storstad) så skulle detta kunna vara min räddning. Så är det nån där hemma som just nu sitter och tänker "Sa inte hon som jobbar i kassan på ICA något om att hennes mormor och morfars grannar hade en sommarstuga i Australien?" - gör mig tjänsten och ta en sväng till ICA imån.

Å de e rätt så brått, om 4,5 veckor flyttar jag ifrån Brisbane till unknown destination..

Inte för att jag tror att det finns nån som känner nån.. men tack ändå, för att ni iallafall funderade.

Om

Min profilbild


RSS 2.0